Afdelingen

Triathlon

AZVD heeft een triathlonafdeling die aangesloten is bij de Nederlandse Triathlon Bond (NTB). De triathlonafdeling van AZVD kent zo’n 130 leden, waarvan ongeveer 100 met een triathlon wedstrijdlicentie. De triathlonleden nemen regelmatig deel aan wedstrijden. Er zijn competitieve leden die in wedstrijden voorin meestrijden, anderen doen enkele wedstrijden per jaar en trainen om in een gezellige groep te werken aan hun conditie. 

Per week kun je op 4 dagen zwemtrainingen volgen. Naast de zwemtrainingen wordt er door een aantal leden gezamenlijk getraind op de fiets en wordt er op dinsdagavond hardlooptraining gegeven door een gediplomeerd hardlooptrainer. De zwemtrainingen zijn afgestemd op het triathlonseizoen dat ongeveer loopt van april tot en met september. Buiten het seizoen ligt de nadruk in de trainingen op techniek en de opbouw van de conditie.

Waterpolo

Leuk dat je gekozen hebt om eens te kijken naar wat waterpolo bij AZVD allemaal inhoudt. Waterpolo is een teamsport waarbij veel op kracht en techniek geoefend wordt. Waterpolo speel je met 7 mensen in 1 team: 1 man op doel en de overige 6 spelen in de aanval of verdediging. 

Vrij recreatief bewegen

VRB betekent Vrij Recreatief Bewegen. Oftewel lekker zwemmen in Zwembad de Zaangolf bij AZVD. Een gezellige groep (leeftijd vanaf 18 jaar) komt iedere week onder begeleiding van een gediplomeerd zwemtrainer zwemmen. Alle aspecten van de zwemslagen worden benaderd; zoals schoolslag, borst- en rugcrawl. Iedereen zwemt op eigen niveau en snelheid.Ben je geïnteresseerd? Met uitzondering van de zomervakantie zwemmen we iedere maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend. Kom gezellig een keer meezwemmen en ervaar het zelf. Er is vast een baan waarin jij je thuisvoelt. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

© 2015-2024